Adam5811 March 8, 2016

Pentru prima dată de la prima rundă de anul Unibet trecut cu Canada și ambele sunt comune Cehă tahounky nominalizarea dor.

„, cu Petru și Lucy, am fost de acord că pentru meciul viitoare cu Elveția, cu ei pentru a nu compila nominalizările conta. Ambii jucători noi și Unibet cu experiență o perioadă fără precedent a carierei lor, și am vorbit cu ei, că de data aceasta nominalizarea nu va „, a spus Pala. „El a jucat deja în Fed Cup meciuri nori. Dar acum au nevoie de o lovitură de mică pentru a obține în cea mai bună formă. „

Al șaptelea jucător din lume Kvitova a fost la începutul anului bolnav, după Australian Open sa despartit de antrenorul David Kotyza și forma ideală încă în căutarea. Cel mai bun turneu de la Indian Wells, unde a avansat Unibet pariuri online bonus inscriere în sferturile de finală cu experiență, dar apoi a căzut în Miami, în runda a treia.Soldul său în acest an este de șase victorii, opt infrangeri.

„Nu este ideală, ea are nevoie pentru a obține în ea. Începutul anului el nu a lucrat deloc loc de joacă. Mă bucur că a reușit să câștige câteva meciuri în Indian Wells „, a declarat Pala. „O mulțime de luptă acolo, jocul nu a fost cel mai bun. Dar, din nou, jos pălăria, chiar Unibet dacă ea nu a putut, așa că a câștigat, salvat. „

Lumea Cincisprezece Safarova Unibet ratat începutul sezonului, din cauza lungite infectii bacteriene pana acum in acest an, de la trei meciuri la simplu a câștigat nici.

„Am stat cu ea și Rob (antrenor Steckleym) . Ei nu știu dacă face sau nu, ceea ce este cel mai bine pentru ei acum. Dar Lucy așteaptă turneu pe zgura din Charleston, apoi Fed Cup pe o suprafață dură, apoi rândul său, argilă Stuttgart.Și totuși Unibet trebuie să păstreze o sănătate ochi „, a declarat Palau, care, de asemenea Kvitova și Safarova a demonstrat că, în cazul în care avansarea în finală va fi atât gata să urce la bord.

Dar, prin urmare, care va juca în semifinale? Nominalizările vor fi cunoscute săptămâna viitoare, miercuri, în calitate de candidați sunt oferite de Karolina Pliskova (14 pe clasamentul WTA) și Barbora Strycova (32). „Alegerea este în continuare o gamă largă de playere Unibet de înaltă calitate“, a spus Pala. „Să sperăm că vom avea o mulțime de suporturi.“

Meciul cu Elveția va avea loc 16 și 17 aprilie în Lucerna Unibet pe o suprafață dură. Și cehii se pot apropia de cel de-al cincilea titlu în ultimii șase ani.